Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("STARCH PLANT")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 100

  • Page / 4
Export

Selection :

  • and

ENTWICKLUNGSTENDENZEN IN DER STAERKE- UND ZUCKERINDUSTRIE IN ABHAENGIGKEIT VOM ROHSTOFF. I. EINFUEHRUNG = PERSPECTIVES DE DEVELOPPEMENT DANS LES INDUSTRIES D'AMIDON ET DE SUCRE EN FONCTION DES MATIERES PREMIERES. I. INTRODUCTIONKEMPF W.1978; STARCH; DEU; DA. 1978; VOL. 30; NO 8; PP. 254-256; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

DIE BEDEUTUNG DER AGRARMARKTREGELUNGEN FUER DIE STAERKEINDUSTRIE DER EUROPAEISCHEN GEMEINSCHAFT AUS ITALIENISCHER SICHT = POINT DE VUE ITALIEN SUR L'INCIDENCE DE LA POLITIQUE AGRICOLE COMMUNAUTAIRE SUR L'INDUSTRIE DE L'AMIDONPEDRINI PALMIERI E.1983; STAERKE; ISSN 0038-9056; DEU; DA. 1983; VOL. 35; NO 7; PP. 221-226; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.; 4 FIG./4 TABL.Conference Paper

RECENT ADVANCES OF STARCH SCIENCE AND STARCH TECHNOLOGY IN JAPANSUZUKI S.1978; STARCH; DEU; DA. 1978; VOL. 30; NO 7; PP. 217-223; BIBL. 31 REF.Article

A NEW HYDROCYCLONE PROCESS FOR THE PRODUCTION OF POTATO STARCH WITH LOWEST FRESH WATER CONSUMPTION.VERBENE P.1977; STAERKE; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 29; NO 9; PP. 303-307; ABS. ALLEM. FR.Article

BEDEUTUNG DER EG-AGRARMARKTREGELUNGEN FUER DIE STAERKEINDUSTRIE = CONSEQUENCES DE LA REGLEMENTATION DU MARCHE COMMUN AGRICOLE POUR L'AMIDONNERIEVON BLITTERSDORFF W; BAHR J.1981; STAERKE; ISSN 0038-9056; DEU; DA. 1981; VOL. 33; NO 4; PP. 109-111; ABS. ENG; BIBL. 13 REF.Article

LES PERSPECTIVES DES INDUSTRIES AGRICOLES ET ALIMENTAIRES A L'OREE DU 21E SIECLE.1982; INDUSTRIES ALIMENTAIRES ET AGRICOLES.; ISSN 0019-9311; FRA; DA. 1982; VOL. 99; NO 12; SUPPL.; PP. 1107-1125; BIBL. DISSEM.Article

ENZYMES IN THE CARBOHYDRATE INDUSTRY = LES ENZYMES DANS L'INDUSTRIE DES HYDRATES DE CARBONEOSTERGAARD J.1982; UTILISATION DES ENZYMES EN TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE. SYMPOSIUM INTERNATIONAL/1982-05-05/VERSAILLES; FRA; PARIS: TECHNIQUE ET DOCUMENTATION LAVOISIER; DA. 1982; PP. 57-79; BIBL. 24 REF.Conference Paper

DES MUTATIONS DANS LES INDUSTRIES AGRICOLES ET ALIMENTAIRES. I: LES PREMIERES TRANSFORMATIONS: L'AMIDONNERIE ET SES INDUSTRIES DERIVEESHUCHETTE M.1980; C.R. SEANCES ACAD. AGR. FR.; ISSN 0151-1335; FRA; DA. 1980; VOL. 66; NO 16; PP. 1402-1418Article

THE WORLD MARKET FOR STARCH AND STARCH PRODUCTS WITH PARTICULAR REFERENCE TO CASSAVA (TAPIOCA) STARCH = LE MARCHE MONDIAL DE L'AMIDON ET DES PRODUITS AMYLACES, EN PARTICULIER DE L'AMIDON DE CASSAVE (TAPIOCA)JONES SF.1983; ; GBR; LONDON : TROPICAL DEVELOPMENT AND RESEARCH INSTITUTE; DA. 1983; PP. 1-98; 105 P.; ABS. FRE/SPA; BIBL. 37 REF.; ISBN 0-85954-175-4Conference Proceedings

ANAEROBIC-AEROBIC BIOLOGICAL TREATMENT OF STARCH INDUSTRY WASTE WATERS = TRAITEMENT ANAEROBIE-AEROBIE DES EAUX USEES D'AMIDONNERIEFROSTELL B.1983; STAERKE; ISSN 0038-9056; DEU; DA. 1983; VOL. 35; NO 6; PP. 185-189; ABS. GER; BIBL. 6 REF.; 6 FIG./7 TABL.Conference Paper

MOEGLICHKEITEN UND VORTEILE DER VAKUUMREIBE IN DER KARTOFFELSTAERKE-INDUSTRIE = POSSIBILITES ET AVANTAGES DES RAPES SOUS VIDE DANS L'INDUSTRIE FECULIEREHOLTHUIS JJ; KERKHOFEN PH; MULDER J et al.1981; STAERKE; ISSN 0038-9056; DEU; DA. 1981; VOL. 33; NO 1; PP. 14-17; ABS. ENGArticle

HERSTELLUNG VON GAERUNGSETHANOL AUS NEBENPRODUKTEN DER STAERKEINDUSTRIE, INSBESONDERE AUS KARTOFFELPUELPE = PRODUCTION D'ETHANOL DE FERMENTATION A PARTIR DE SOUS-PRODUITS D'AMIDONNERIE, EN PARTICULIER DE PULPE DE POMME DE TERREMARIHART J.1982; STAERKE; ISSN 0038-9056; DEU; DA. 1982; VOL. 34; NO 9; PP. 290-293; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.Article

REVERSE OSMOSIS SAVES ENERGY AND WATER IN CORN WET MILLING = L'OSMOSE INVERSE ECONOMISE L'ENERGIE ET L'EAU LORS DE L'HYDROBROYAGE DU MAISCICUTTINI A; KOLLACKS WA; REKERS CJN et al.1983; STAERKE; ISSN 0038-9056; DEU; DA. 1983; VOL. 35; NO 5; PP. 149-154; ABS. GER; 10 FIG./7 TABL.Article

SMALL DIAMETER MULTIPLE HYDROCYCLONE FOR STARCH PROCESSING. = HYDROCYCLONE MULTIPLE A FAIBLE DIAMETRE POUR LA TECHNOLOGIE DE L'AMIDONFECSKE A.1983; STAERKE; ISSN 0038-9056; DEU; DA. 1983; VOL. 35; NO 4; PP. 109-113; 11 FIG.Conference Paper

A PILOT PLANT STARCH VISCOMETER.VOISEY PW; PATON D.1977; CANAD. INST. FOOD SCI. TECHNOL. J.; CANADA; DA. 1977; VOL. 10; NO 2; PP. 120-124; BIBL. 1 REF.Article

PROCESS COMPUTER CONTROL FOR CORN WET MILLINGSIMMS RL.1979; STARCH; DEU; DA. 1979; VOL. 31; NO 4; PP. 109-111; ABS. GERArticle

APPLICATION OF MEMBRANE FILTRATION IN THE POTATO STARCH INDUSTRYMEINDERSMA GW.1980; STARCH; DEU; DA. 1980; VOL. 32; NO 10; PP. 329-334; ABS. GER; BIBL. 7 REF.Article

LES MATIERES PREMIERES A CELLULOSE FACILEMENT DIGESTIBLEBRETTE C; LAPIERRE O; LOSSOUARN J et al.1980; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FRA; DA. 1980; NO 334; PP. 11-20Article

Recent trends in European Community and West German starch industries = Tendances récentes des industries de l'amidon dans la Communauté européenne et en République fédérale allemandeKEMPF, W.Stärke. 1984, Vol 36, Num 10, pp 333-341, issn 0038-9056Article

AMELIORATION DE LA RECUPERATION DES JUS DE VEGETATION DE POMMES DE TERRE EN FECULERIE (RECHERCHE DES PROCEDES PROPRES ET VALORISATION)BROUZES PAUL.sd; FRA; DA. S.D.; 30 P.; 30 CMReport

L'INDUSTRIE AU REGARD DE L'ENVIRONNEMENT: FERMENTATION METHANIQUE DES EAUX RESIDUAIRES INDUSTRIELLESLARROQUE; TRINCK C.1980; ; FRA; DA. 1980; 43 P.; 30 CMReport

Beseitigung von Weizenstärkeindustrie-Abwässern - Ein Wirtschaftlichkeitsvergleich = L'élimination des eaux usées d'amidonneries de blé. Comparaison économique = Removal of waste water from wheat starch industry. An economic comparisonWITT, W; KRONER, H.Stärke. 1988, Vol 40, Num 4, pp 139-147, issn 0038-9056Conference Paper

Effects of lipid and protein removal on starch gelatinization in whole grain milled riceMARSHALL, W. E; NORMAND, F. L; GOYNES, W. R et al.Cereal chemistry. 1990, Vol 67, Num 5, pp 458-463, issn 0009-0352Article

Factors affecting extrusion characteristics of expanded starch-based productsSUHAILA MOHAMED.Journal of food processing and preservation. 1990, Vol 14, Num 6, pp 437-452, issn 0145-8892Article

Neue Kommunikationstechniken in der Literatur-Information und Dokumentation auf dem Stärkegebiet = Nouvelles techniques de communication dans l'information écrite et la documentation dans le domaine de l'amidon = Modern communication techniques in information and documentation of starch literatureKLUVER, M.Stärke. 1985, Vol 37, Num 9, pp 289-294, issn 0038-9056Article

  • Page / 4